Tko smo

Tko smo

QFACT je mlada i dinamična organizacija koja okuplja stručnjake iz područja ekonomije i IT-a kojima je primarni cilj pružanje potpore poduzetnicima i menadžerima u ostvarivanju svojih ciljeva. Qfact pomaže u podizanju efikasnosti i konkurentnosti i time osim direktne koristi poduzetnicima i menadžerima ostvaruje i indirektne društvene koristi.

 

QFACT pomaže poduzetnicima u strateškom i operativnom poslovanju na način koji ovisi o veličini, tipu i potrebama. S QFACT-om poduzetnici se mogu više posvetiti onome što najbolje rade, a ostalo mogu prepustiti profesionalcima.

 

QFACT pomaže menadžerima tvrtki/subjekata u operativnom upravljanju i poboljšanju poslovnih rezultata, odnosno da budu efikasniji i kvalitetniji.

 

QFACT pomaže vlasnicima tvrtki/subjekata da kvalitetnije i lakše nadziru menadžere.

 
Stručna radionica

Stručna radionica

Dana 27. i 28. lipnja 2017. godine održane su stručne radionice za partnere i klijente Qfacta na temu poreznih i računovodstvenih novosti...
READ MORE
EBA DMS konferencija

EBA DMS konferencija

Dana 11. svibnja 2017. godine održana je EBA DMS konferencija za partnere i korisnike u Hrvatskoj.
READ MORE

Need more info?

Qfact uses cookies to provide a better user experience. To continue using the website, click on "I agree", agree with the use of cookies. I agree